Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?



Tetiba pulak aku terasa nak join ben ni..kritik la apa yang patut pasal blog ni.. 



65 comments:

  1. tenkiu sudi kritik blog sy :)

    sy nak kritik awk plak, sy rase awk patut buat kotak komen jadi pop up window, spya senang nk komen n xyah loading lme..n satu lg word verification tu agak menyusahkan tau...tq :)

    ReplyDelete
  2. haha...tq dtg...mksud xpenuh tu camana ea...bg detail cket..keh3...blog ni plak..simple dah..dan kemas...xde nak kritik la..haha

    ReplyDelete
  3. eh2..adala nak kritik...word verify komen ni xyah ada la..hehehe..mls nak isi..kih3

    ReplyDelete
  4. tenkiu sudi kritik blog sy ek:)

    ok nak berbalas kritik ni:)
    nak kritik nape simple sgt..hehe:)

    ReplyDelete
  5. Nice header. huhu. Dah follow balik. hee. :)

    ReplyDelete
  6. goblog, aku nk kritik ko leh x?

    ReplyDelete
  7. @sya n fad terima kasih atas teguran anda

    ReplyDelete
  8. @wadi, ko xleh kritik, ko kena blanja aku

    ReplyDelete
  9. @belacan .. simple baru x berat

    ReplyDelete
  10. hrmm . nak kritik ape ni ? adoy . .

    http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  11. gne template asal eh??simple..thanx lawat ak td..hheader cool..malaysia!!

    ReplyDelete
  12. Wow, mcm blog bola je. Heheheh. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  13. nice header. blog yang simple dan tak memeningkan~ kalo boleh kan letak kotak follower tu kat atas, tak susah nk cari nanti. tak payah scroll kat bawah. just pndgn. thanks sudi kritik juga ye. hargai anda :)

    ReplyDelete
  14. tak tau mau kritik ape.. semua ok.

    ReplyDelete
  15. sy cadangkan wat pop up comment...g kat setting, bahagian komenn =)

    ReplyDelete
  16. Time kasih komen kat blog aku ..
    Blog ko ni simple tapi kemas ..
    Tu jer la aku nak komen ..

    ReplyDelete
  17. And aku dah follow ko balik ..

    http://elmo-hann.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  18. tq sudi kritik blog sy...hmmm..tak tau nak komen ape, semua kwn2 dh bgtau, yg lain dh ok..nice header la, tolong buatkan sy satu bleh...hehehe..

    ReplyDelete
  19. 1. sekali imbas tgk cam blog serius.content macam dah pernah baca kat blog lain.

    2.pop-up komen. mudah dan mesra pengguna.

    yang lain ok =)

    ReplyDelete
  20. pehh header kou terbaik.. hopefully 28hb nanti kite menang!! cuak wer


    http://qamaruluramaq.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  21. Semuanya okay, takde yang perlu diubah kot.
    Keep blogging ;)

    ReplyDelete
  22. tenkiu sudi komen kat blog atia..

    blog nie dh jd blog favourite atia.. jd xde pape nk kritik.. sbb semua dh ok..^_^

    ReplyDelete
  23. heheh..dtg mengomen...hik3.. header mantap..erm..kalo leh kotak komen biar popup ya..senang c kit...kalo word verification no need..coz bukan semua blogger suka..huhu..yg len no hal..cntik lebih2 lagi header tue....ehheh

    ReplyDelete
  24. salam.thanks komen blog sy.
    meh nak komen balik.hihi.semuanya okay.
    nice.x serabut.header cantik.sy x reti buat header gitu.hik3.

    sy follow balik :)

    ReplyDelete
  25. Apa kata kotak komen ni buat pop up je. Lagi bagus bro. Sebab kotak ni kuar lambat terutama bagi pengguna berukben edisi siput mcm aku. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  26. datang ziarah dan follow balik..nk komen blog ni ringan sangat kot, laju je load tadi...try la tambah widget2 sikit .. hihihi (^_^)v



    http://kenanganseketika.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  27. trimas kritik
    nice header bro, gua tak reti nak kritik
    kalo ada masa ajor gua ye
    hehehe

    ReplyDelete
  28. ulasan gambar menarik gak ... walaupun blog ni black theme, tapi ok. selalunya saya suka yang kaler putih.

    kritik blog kita pula
    http://mindasegarku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. thanx yo...! blog ni dah ok dah, tapi kengkadang pics nyer lambat gak load. ke sebab line aku? *aku gune streamyx tu, tapi org sebelah punyer ah.. why nit try jquery? 8 or ko dah buat.. tapi overall, simple n sempoi je.. tak pening bace

    ReplyDelete
  30. * tengok sampai taip not dah jadi nit, ni excited nak kritik ar ni.. ok. gudluck thou

    ReplyDelete
  31. ahahaha..tertipu dengan header tu XD
    but nice and simple :)

    ReplyDelete
  32. simple je blog nie:)
    orang ckp less is better...hehe

    ReplyDelete
  33. apa nak kritik nie ha ? haiyaa. dah okay dah nie,tak serabut

    ReplyDelete
  34. Blog yang simple and nice.. header yg terkini.. dan tak berat utk diload.. Good job..

    ReplyDelete
  35. hitam.. cantek.. sbb dulu blog reena pon bertema hitam.
    dah simple and nice. cume tu la, komen box tuka jadi pop-up. :)

    ReplyDelete
  36. thanks kritik blog sha . btw kasi blog ni berwarna sikit. even HITAM ITU MENAWAN , but gud job . simple . ^^V

    ReplyDelete
  37. Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Rasanya tukar template warna lain cause warna hitam tak mesra, hehe

    Comment me back

    ReplyDelete
  38. nice header!! haha.xreti wat header la..:P
    erm ape nk komen? sumanye mcm complete dah..:) simple and awesome.

    ReplyDelete
  39. dtg balik! =)

    blog ni simple, tapi kemas. aku suka sbb loading cpat.
    pop pu window komen dah ok.
    cuma follower tu aku rs patut ltak atas.sng nak nmpk.overall dah ok! =)

    ReplyDelete
  40. cantik la header..
    akan sentiasa berubah eh.
    hihihi

    ReplyDelete
  41. tak tahu nak komen apa sebab saya pun xpandai pasal blog ni sgt..btw header awk menarik;)

    ReplyDelete
  42. salam, go blog nampak ok..
    go! go! goblog, mueheheh

    *header pon cun, siyesly!

    Segmen yang sama

    ReplyDelete
  43. not bad! xtaw nk kate ape la... okay je ni...

    ReplyDelete
  44. 1st tQ sbb sudi kritik di blog saya..

    2nd kena kritik balik la kan..x de pe yg nak kritik sbb sume dah ok..header chantek, blog pon simple jer tp ok..entri pon best..

    3rd dah follow balik..

    ReplyDelete
  45. Thanks for ur comment...marina punyer comment lak : 1. kalau boleh tulisan entri besarkan sikit yer...juling bijik mater bacer

    2. background entri buat colour lain... oleh yg demikian, nanti org lebih nampak isi di entri...

    itu aje..

    ReplyDelete
  46. dtg sini membalas kritikan:

    1. Blog simple dan menarik.
    2. Warna hitam kurang menarikla. Kalau nak hitam jugak font tulisan kena besarkan sikit dan bold. sedikit kesukaran nak baca kalau font kecik dalam background hitam.
    3. Harap terus sukses berblogging yer.

    Secara rasminya, blog ini menjadi ahli vip dalam blog razis.

    ReplyDelete
  47. dtg balas kritikan! =)
    blog sy dah jadik as simple as mu brain kata..hahaha..so, sila lah dtg lagi blog sy ye jika ada masa lapang...
    haa...xde ape nak kritik sngt..cuma bagi besaq sikit tulisan kat entri..okay!

    ReplyDelete
  48. its my turn heheh..blog ni keseluruhan ok cume lau bole bro xpyh letak read more tu,button tu pon bole take time utk loading,lau expand pon nmpk kemas jgn risau..tats all^^

    ReplyDelete
  49. tenkiu dtg kat blog..
    btw x de ape pun nk kritik..
    cume header tu wah!!

    ReplyDelete
  50. takde apa2 dah nak dikritik kat blog ko nih.. semua ok! :)

    ReplyDelete
  51. hai! tak ade pe2 kot..sbb xbyk widget..heeeeeeee so okla..

    ReplyDelete
  52. thanx komen blog saye :)
    blog ni kemas.he tu je saye x puas hati.hehe

    ReplyDelete
  53. kalu 1st time singgah mesti org ingat blog bola.
    hehehe
    aper pun TQ sudi kritik blog Nisha ;)

    ReplyDelete
  54. sy balas!! blog ni ok dah.. xtau nk komen ape.. cume lau leh tukar background yg lebih cerahla..

    http://www.hafizaiman95.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  55. belog nie macam formal sangat laa pulak , nak komen pon takot , hhah . macam belog dato'2 . tansri2 gitu . hhah ,

    btw , tengs kritik belog saya :)

    http://kechikewchiktalk.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. thanx singgah komen eh..
    gua cuma nak cakap blog ni simple sangat lah..pakai template asal je kan? letak la background..takde nye berat..yang laen okeh n header kau cool gila! jeles~ heheh

    http://storyofateenagers.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  57. blog yg penuh info...kebanyakan fact kat atas 2..aku actually x tahu pon...hmmmm...good effort! bkn nak puji, tp x tahu nk kritik ape..cam perfect.

    ReplyDelete
  58. Terima kasih semua atas komen2 anda

    ReplyDelete
  59. datang membalas kritikan anda...

    bagi aku semuanya ok..

    ReplyDelete
  60. semuanya xbleh jadi nie..semua oke..sy nk kritik per???hehe..gurau jer..salam kunjungan balas..^^

    ReplyDelete
  61. 1st skali nk komen. header gempak lahh. gojes & menarik :) then, fon word jelas. sng nk bace.simple jek. tp kalo nk tmbh accessories pon ok tp jgn sampai blog jd berat.

    salam kunjungan balas :)

    ReplyDelete
  62. kunjungan balas

    ermm semua dah ok .
    nak kritik pun xberani


    http://ceritaizzatizakaria.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  63. hehe rsenye ok dah blog ni..simple n nice je..


    http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  64. overall ok..thanks comment blog sye

    ReplyDelete
  65. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...